Why is WPT searching for a NONE page???

Hi, I just ran a test on my website, bemorebold.com and there was a red flag over one of the requests, which was bemorebold.com/none
I am still somewhat new to all of this… why is that url being searched? I have another website which I tested and there wasn’t a ‘none’ file on that site. I have google analytics on both websites.

I don’t have a web page called none, and when I click on it, it gives me the 404 error of file not found… Here is the request. The content type is text/html. I suspect that it has something to do with the cookie, which is associated with google analytics.

Any help would be greatly appreciated!

14: bemorebold.com - none

Request 14:

URL: http://bemorebold.com/none
Host: bemorebold.com
IP: 66.xxx.4.xxx
Location: Marina Del Rey, CA*
Error/Status Code: 404
Start Offset: 3.169 s
Time to First Byte: 413 ms
Content Download: 0 ms
Bytes In (downloaded): 1.0 KB
Bytes Out (uploaded): 0.5 KB

Request Headers:

GET /none HTTP/1.1
Accept: /
UA-CPU: x86
Accept-Encoding: gzip, deflate
User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; PTST 2.263)
Host: bemorebold.com
Connection: Keep-Alive
Cookie: __utma=199950xxx.148387xxx.1298987xxx.1298987xxx.1298987xxx.1; __utmb=199950xxx.1.10.1298987xxx; __utmc=199950xxx; __utmz=199950xxx.1298987xxx.1.1.utmcsr=(direct)|utmccn=(direct)|utmcmd=(none)

Response Headers:

HTTP/1.1 404 Not Found
Date: Tue, 01 Mar 2011 13:49:13 GMT
Server: Apache
X-Pingback: http://bemorebold.com/xmlrpc.php
Expires: Wed, 11 Jan 1984 05:00:00 GMT
Cache-Control: no-cache, must-revalidate, max-age=0
Pragma: no-cache
Last-Modified: Tue, 01 Mar 2011 13:49:13 GMT
Keep-Alive: timeout=3, max=94
Connection: Keep-Alive
Transfer-Encoding: chunked
Content-Type: text/html; charset=UTF-8